Від апаратів ШВЛ до трансляції богослужінь. Що в Сумській області для боротьби з COVID-19 купували?

17 березня 2020 року набув чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)”.  Відтепер дія Закону України “Про публічні закупівлі” не поширюється на випадки, якщо предметом закупівлі є товари, роботи чи послуги, необхідні для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19). Проте, за результатами такої закупівлі замовник оприлюднює звіт про укладені договори, договір про закупівлю та всі додатки до нього, звіт про виконання договору відповідно до статті 10 цього Закону. За процедурою COVID-19 можна придбавати медичні засоби, медичне обладнання, засоби індивідуального захисту, дезінфекційні засоби та антисептики тощо. 

Весь перелік наведений в Постанові КМУ з якою Ви можна ознайомитись за посиланням.  Алгоритм проведення закупівлі, згідно з Постановою 225 можна побачити в статті ProZorro Алгоритм проведення закупівель з ознакою COVID-19

Протягом періоду дії згаданого закону розпорядники бюджетних коштів різного рівня в Сумській області активно користувалися процедурою “COVID-19” для здійснення відповідних закупівель.

Так з 18 березня та станом на 31 травня за згаданою процедурою на території Сумщині  було проведено 854 закупівлі на загальну суму 84,161 млн.грн. 

І витрати ці досить різноманітні:

  • від закупівлі апаратів штучної вентиляції легень до закупівлі онлайн-трансляції богослужінь, 
  • від придбання засобів індивідуального захисту для медиків до підписки на електронне видання для бухгалтерів,
  • від ремонту кисневих систем у лікарнях до ремонту свердловини водопроводу, 
  • від послуг з дезінфекції приміщень до послуг з аналізу води у вуличних колодязях, 
  • від закупівлі медикаментів відділом охорони здоров’я до закупівлі бензину відділом освіти. 

Розподіл за районами (за місцезнаходженням замовників) у розрізі кількості закупівель на діаграмі

Як бачимо, основну масу закупівель проведено розпорядниками з обласного центру.

За сумою витрачених коштів розподіл виглядає іншим чином, в лідерах також місто Суми, але наздоганяють за сумою витрачених коштів і обласні комунальні заклади охорони здоров’я – в першу чергу Сумська обласна клінічна лікарня.

Регіональна структура обласних закупівель за сумою витрачених коштів виглядає наступним чином:

Далі розглянемо, що і хто придбавав у різних районах області.

В Білопіллі закупівлями для боротьби з коронавірусною інфекцією займалися лише профільні заклади охорони здоров’я: Білопільський центр первинної медичної допомоги, Білопільська центральна районна лікарня.

Було придбано монітор пацієнта, захисні комбінезони та рукавички, антисептичні засоби, фармацевтична продукція, медичне обладнання та ін. Детальніше ознайомитися з місцевими закупівлями можна за посиланням.

В Бурині Буринська центральна районна лікарня закупила захисні комбінезони, окуляри, екрани, маски, респіратори, експрес-тести для діагностики COVID-19, лікарські засоби, медичні матеріали, дезінфікуючі засоби та ін. Деталі – за посиланням.

У Великописарівському районі, а саме у  Кириківській селищній раді місцевий Центр первинної медико-санітарної допомоги придбав захисні комбінезони, респіратори, щитки, окуляри, пірометри, медичне обладнання, з переліком яких можна ознайомитися за посиланням.

Глухів та район придбавав апарати ШВЛ, рентген-система, захисний одяг для медиків, система моніторингу пацієнта, дефібрилятори, респіратори, швидкі тести та ін. Закупівлями займалися Глухівська міська лікарня, Центр первинної медико – санітарної допомоги Глухівського району, Центр первинної медико-санітарної допомоги Глухівської міської ради, Центр первинної медико-санітарної допомоги Березівської сільської ради, Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради. Детальніше –  тут 

В Конотопі з коронавірусом боролися Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова, Конотопська міська лікарня, Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами Конотопської міської ради апарати ШВЛ. 

Було придбано кисневі концентратори, дезинфекційні засоби, фармацевтична продукція, лікарські засоби, захисний спецодяг, антисептики, коронавірус-тести та ін. Таблиця з повним переліком лотів та посиланнями на тендери знаходиться тут.

Краснопільський район, а конкретніше Краснопільська центральна районна лікарня, Краснопільський центр первинної медико – санітарної допомоги, Відділ освіти Краснопільської селищної ради, Сільська лікарська амбулаторія Миропільської сільської ради через процедуру COVID-19 придбали захисний одяг, дезінфікуючі засоби, медичне обладнання, бензин та ін. Повний перелік за посиланням.

У Кролевецькому районі спрощеною процедурою користувалися не лише медичні заклади, а й сфера ЖКГ. Кролевецька центральна районна лікарня, Кролевецький районний центр первинної медико – санітарної допомоги, КП Кролевецьводоканал, Кролевецьке ВПУ придбавали лікарські засоби, труби сталеві (для ремонту свердловини), кисневий концентратор, захисні комбінезони, респіратори, послуги з перевезення медперсоналу, медикаменти та ін. Детальніше – тут.

В Лебединському районі коронавірусні закупівлі проводила лише Лебединська центральна районна лікарня імені лікаря К.О. Зільберника, якою було придбано насос для ентерального харчування, фармацевтична продукція, захисне обладнання, костюми, респіратори, медичні матеріали та ін. Таблиця з повним переліком лотів та посиланнями на тендери знаходиться тут.

Липова Долина придбавала марлеві маски, термометри, захисний одяг, медичні матеріали, дезінфекційні засоби, медикаменти та ін. Закупівлями займалися Липоводолинська центральна районна лікарня, Липоводолинський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги, Липоводолинський територіальний центр соціального обслуговування. Повний перелік лотів можна знайти за посиланням.

В Недригайлові було чи не найменше COVID-закупівель: Недригайлівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги придбавав кріопробірки та аплікатори (посилання)

Охтирська центральна районна лікарня та Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги закупили концентрат для приготування розчину для інфузій, захисний одяг, респіратори, маски, деззасоби, рентген-плівка, ларингоскопи, термометри та ін. Детальна таблиця за посиланням. 

Путивль за процедурою COVID-19 через Центр первинної медико-санітарної допомоги Путивльської районної ради та Путивльську центральну районну лікарню закуповував захисний одяг, швидкі тести та вироби медичного призначення (посилання).

В Ромнах та районі кількість як розпорядників так і закупівель була більш різноманітною. Розпорядники – Роменська центральна районна лікарня, Міжрегіональний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Ромни, Центр первинної медико-санітарної допомоги” Роменської районної ради, Управління житлово-комунального господарства Роменської міської ради, Роменська виправна колонія. Придбано – кисневий концентрат, медичні матеріали, дезинфекційні засоби, респіратори, спецодяг, медичні матеріали, аналіз води і дезінфекція колодязів та ін. Таблиця з повним переліком замовників, лотів та посиланнями на тендери знаходиться тут.

Сумський район був активний своїми селищними радами, які за спрощеною процедурою за бюджетний кошт придбавали захисне обладнання, коронавірус-тести, медичні матеріали, дезінфікуючі засоби, термометри, респіратори та ін.

Перелік замовників – Сумська центральна районна клінічна лікарня, Центр ПМСД Сумської районної ради, Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини смт. Хотінь, Відділ освіти Хотінської селищної ради, Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Верхньосироватської сільської ради, Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради,  Центральна АЗПСМ с.Нижня Сироватка, Нижньосироватська сільська рада, Хотінський професійний аграрний ліцей, Амбулаторія загальної практики сімейної медицини с.Постольне. 

Детальна таблиця – за посиланням посиланням.

Тростянець спільно з наближеними закупив апарати ШВЛ, лікарняні ліжка, дозатори кисню, лікарські засоби, кисневі концентрати, медичні маски, захисний одяг, дезінфекційні засоби, респіратори та ін. Замовниками виступали Тростянецька міська лікарня, Тростянецька міська рада, Тростянецький центр первинної медико-санітарної допомоги, Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Боромля. Детальна інформація за посиланням.

Шостка та район, а саме, Шосткинська центральна районна лікарня, Шосткинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги, Шосткинський районний центр ПМСД, Відділ культури і туризму Шосткинської міської ради, Відділ культури, молоді та спорту Шосткинської районної державної адміністрації придбавали апарат ШВЛ, концентратор кисню, медичні маски, ремонт кисневої системи, дезінфекційні засоби, спецодяг, респіратори, тест-системи, пірометри та ін.

З переліком замовників, лотів та посиланнями на тендери можна ознайомитися тут.

В Ямпільському районі Ямпільська центральна районна лікарня, Свеська селищна рада, Дружбівський центр первинної медико-санітарної допомоги через процедуру COVID-19 придбали кисневий концентратор, монітор пацієнта, медичні матеріали, фармацевтична продукція, послуги дезінфекції, респіратори, пірометри та ін. Деталі – за посиланням.

В місті Суми різноманіття як замовників так і асортименту придбаних товарів та послуг було найбільшим. Придбано апарати ШВЛ, респіратори, кисневі концентратори, монітори пацієнта, послуги з дезінфекції під’їздів, лікарські засоби, медичні матеріали, експрес-тести, спецодяг, антисептики та ін.

Закупівлями займалися Відділ охорони здоров’я Сумської міської ради, Клінічна лікарня №5, Центральна міська клінічна лікарня, Центр первинної медико-санітарної допомоги №1, Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди, Клінічна лікарня №4. Окрім того, Департамент інфраструктури міста Суми, Сумський обласний лабораторний центр МОЗУ, Головне управління Національної поліції, Головне управління Пенсійного фонду України, Сумський слідчий ізолятор та ін.

Таблиця з повним переліком замовників, лотів та посиланнями на тендери знаходиться тут. 

Обласні медичні заклади, а саме, Сумська обласна клінічна лікарня, Сумський обласний клінічний онкологічний диспансер, Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни, Обласний клінічний перинатальний центр придбавали апарати ШВЛ, рентген-апарати, кисневі концентратори, інфузійний насос, монітор пацієнта, захисні костюми, пульсоксиметр, кисневі маски, дихальні фільтри, медичні матеріали та ін. Детальніше можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Більш детально зупинимося на закупівлях, вартість яких перевищує 200 тис.грн., що за інших умов здійснювалися б на конкурентних засадах із використанням електронних аукціонів. 

До найкоштовніших придбань звісно можна віднести апарати штучної вентиляції легенів. І закуповувалися вони в межах області наступним чином:

  • обласна клінічна лікарня – 23
  • Суми (відділ та лікарні) – 23
  • Конотоп – 4
  • Глухів – 2
  • Шостка – 1
  • Тростянець – 1 (було 2, але один договір розірвано)

Звертаю увагу, що мова не про вже доставлені до медичних закладів ШВЛ, а поки лише про укладені угоди, бо далі доля цих договорів може бути різною (от як в тому ж Тростянці сталося).

Далі детальніше про всі закупівлі понад 200 тис.

Зробимо це у розрізі замовників в порядку зменшення вартості договору у форматі.

Зазначатиметься сплачена сума, предмет закупівлі, постачальник, посилання на ProZorro, специфікація з деталізацією товару (послуги). Крім того, витягнув у електронний формат для бажаючих більш детально ознайомитися самі укладені договори.

Комунальне некомерційне підприємство Сумської обласної ради “Сумська обласна клінічна лікарня” 

17 250 000 грн

23 апарати штучної вентиляції легень VG70 по 750 тис. кожен

постачальник – ТОВ “Медтехника-Кривий Рiг”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-10-000972-c

За посиланням – укладений договір.

3 000 000 грн

Апарат рентгенівський діагностичний пересувний з цифровою обробкою зображення

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-16-000627-a

постачальник – ТОВ “Медгарант”

За посиланням – укладений договір. 

2 809 984,0

Кисневі концентратори на 10 л – 64 шт по 43906 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-000457-a

постачальник – ТОВ “Аваком”

За посиланням – укладений договір. 

1 610 000 грн.

Інфузомат (інфузійний насос МР-60А) 46 шт Ціна за одиницю: 35000UAH 

постачальник – ТОВ “Медсервісгруп”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-16-005095-a

За посиланням – укладений договір.

924 806,52 грн.

Система моніторингу фізіологічних показників (монітор пацієнта) – 33 шт по 28024 

постачальник – ТОВ “АВАКОМ”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-000455-a

За посиланням – укладений договір.

526 872 грн.

Кисневі концентратори на 10 л (концентратор кисню для медичного використання OLV-10)

12 шт – ціна за одиницю: 43906UAH з ПДВ

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-27-001839-c

постачальник ТОВ “Аваком”

За посиланням – укладений договір.

522 660 грн 

костюми біологічного захисту (комбінезон, фартух медичний, бахіли, захисні окуляри)

843 комплекти – Ціна за одиницю: 620UAH з ПДВ

постачальник – ТОВ “ФТД-ТЕМП”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-12-000030-c

За посиланням – укладений договір.

452 690 грн

Система моніторингу фізіологічних показників з капнографом – 7 шт

постачальник ТОВ “АВАКОМ”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-001574-b

За посиланням – укладений договір.

419 980

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-000097-c

пульсоксиметри – 45 шт

постачальник ФОП Ревенко Олександр Вікторович

За посиланням – укладений договір.

207 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-18-000251-b

Фільтри дихальні з тепловологообмінником одноразового використання/ Фільтри вірусобактеріальні

4600 комплекти – Ціна за одиницю: 45UAH з ПДВ

постачальник – ФОП Чайка Леніана Віталіна

За посиланням – укладений договір. 

ВІДДІЛ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

8 000 000,09 грн

10 шт апарати штучної вентиляції легень S1200 

 по 747663 грн (без ПДВ)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-17-000616-b

постачальник ТОВ “Медхолдінг”

За посиланням – укладений договір.

6 470 000,00 

Апарат штучної вентиляції легенів ЮВЕНТ-Т 10 шт по 647 тис

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-001526-b

постачальник ТОВ “Компанія ЮТАС”

За посиланням – укладений договір. 

1 485 000 грн.

Респіратор БУК-3 без клапана

15000 штуки  по 82,50

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЕПІЦЕНТР К”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-02-001923-b

За посиланням – укладений договір. 

945 000 грн

Швидкі тести для діагностики COVID-19

3000 штуки по 315 грн за упаковку з 25 шт

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕДБІОАЛЬЯНС”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-06-003373-b

За посиланням – укладений договір.

884 100 грн.

Meropenem 3000 упаковок по 294,70 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРЕРА”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-24-000832-b

За посиланням – укладений договір.

730 350 грн

Sodium bicarbonate, moxifloxacin, ringer’s solution

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ІНФУЗІЯ”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-24-002388-b

За посиланням – укладений договір.

527 070

медичний інвентар: шприци, системи, контейнери та ін

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ІГАР”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-23-002037-b

За посиланням – укладений договір.

514 991,49

Фармацевтична продукція

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВЕНТА. ЛТД”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-24-002510-b

На сайті ProZorro не оприлюднено укладений договір у читабельному форматі (наявний лише програмний файл).  

500 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-25-001853-b

Респіратор 3М FFP2

2000 штук по 250 грн 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕДИЧНИЙ СИСТЕМНИЙ ІНТЕГРАЛЬНИЙ СЕРВІС”

За посиланням – укладений договір. 

490 918,14 грн

кисневі маски, дихальні системи 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-23-002421-b

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВЕКТОРМЕД”

За посиланням – укладений договір.

490 000 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-23-001516-b

Респіратор Мікрон FFP3, з клапаном

4900 штуки по 100 грн 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КАН-СТАЙЛ”

За посиланням – укладений договір. 

378 750

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-13-001425-b

Рукавички підвищеного ризику латексні 25250 пара

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КАН-СТАЙЛ”

За посиланням – укладений договір.

350 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-07-000793-b

Костюм лікаря-інфекціоніста № 1а (комбінезон медичний – 1 шт., бахіли середні – 1 пара, шолом закритий із пелериною, маскою та екраном) – 1000 шт

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ТОРГОВИЙ ДІМ “КРАТОС ПЛЮС”

За посиланням – укладений договір. 

314 014,62 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-23-001301-b

катетери, системи, шприци

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРАЇНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ДІМ”

За посиланням – укладений договір.

300 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-04-000438-b

500 штуки

Комплект багаторазовий «Одяг захисний. Захист від інфекційних агентів» (комбінезон біологічного захисту, бахіли, окуляри)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “АРНІКАФАРМ”

За посиланням – укладений договір.

278 700

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-001520-b

Монітор пацієнта – 3 штуки 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КОМПАНІЯ “ЮТАС”

За посиланням – укладений договір.

265 825 грн.

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-25-000919-b

Дезінфекційні та антисептичні засоби – 165 штуки по 5 л

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕДИЧНИЙ СИСТЕМНИЙ ІНТЕГРАЛЬНИЙ СЕРВІС”

За посиланням – укладений договір. 

253 912 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-23-002315-b

медичні препарати

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРЕРА”

За посиланням – укладений договір.

216 000 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-06-003349-b

Швидкі (експрес) тести для діагностики грипу А та В та інших респіраторних інфекцій.

Тест-набір імунохроматологічний для виявлення антигенів вірусів грипу А та В INFL 1kt Грип А/В-тест-МБА 1000 штуки

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕДБІОАЛЬЯНС”

За посиланням – укладений договір.

Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сумської міської ради

230 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-10-002230-a

Халат ізоляційний медичний, одноразовий ( в комплекті- халат, бахіли, шапочка

1000 штук

ФОП СОРОКА ДМИТРО ПЕТРОВИЧ

За посиланням – укладений договір.

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ” СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

2 400 000 грн

Апарат штучної вентиляції легень S1100A

3 шт по 747 663,55 (без ПДВ)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКР ДІАГНОСТИКА” 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-14-004975-b

За посиланням – укладений договір.

380 000 

Монітор пацієнта мультипараметровий Brightfield Healthcare OSEN9000 – 10 штук 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕДХОЛДІНГ”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-07-005046-b

За посиланням – укладений договір.

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №5” СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

1 448 898,0

Кисневий концентратор (Концентратор кисню для медичного використання OLV-10)

33 штуки по 43906 грн

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЗДРАВО” 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-27-002593-b

За посиланням – укладений договір. 

Комунальне некомерційне підприємство “Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди” Сумської міської ради

1 177 776,50

Медикаменти. Меропенем, Таміфлю, Цефріаксон, Натрію хлорид та ін 

ТзОВ ” Торговий дім Медсвіт”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-29-002153-a

За посиланням – укладений договір. 

374 920

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-10-002930-a

Монiтор пацiента X12 (з функцією «Система Центрального Моніторингу» – 4 од

Товариство з обмеженою відповідальністю “МТ-МЕД”

За посиланням – укладений договір.

Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради 

1 300 000,00

Послуги із санітарно – гігієнічної обробки приміщень (обробка дезінфекційними засобами під’їздів) житлових будинків в м. Суми

ТОВ “Коменерго-Суми”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-17-006167-a

За посиланням – укладений договір.

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО КОНОТОПСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ “КОНОТОПСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ІМ. АКАДЕМІКА МИХАЙЛА ДАВИДОВА

1 148 400,00

Апарат штучної вентиляції легенів ЮВЕНТ-Т – 2 шт по 574200 

ТОВ “Компанія “ЮТАС”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-26-006240-b

За посиланням – укладений договір. 

1 000 000,00

апарат штучної вентиляції легень eVolution 3-e

ТОВ “МЕДІПРАЙМ”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-30-001045-c

За посиланням – укладений договір.

963 000 грн

лікарські засоби

Товариство з обмеженою відповідальністю “Бадм-Б”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-10-001305-b

За посиланням – укладений договір. 

412 800

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-08-002197-a

Кисневий концентратор “Біомед”JAY-10 – 3 шт

Фізична особа-підприємець Лисенко Валентина Миколаївна

За посиланням – укладений договір.

КНП КМР “Конотопська міська лікарня”

1 072 173,00

Апарат штучної вентиляції легень еVolution 3е в комплекті з неонатальним пакетом

ТОВ “Медіпрайм” #41530346 Київ

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-30-000433-c

За посиланням – укладений договір. 

Комунальне некомерційне підприємство “Глухівська міська лікарня” Глухівської міської ради

650 000

апарат ШВЛ для новонароджених Fabian+nСРАР 

Товариство з обмеженою відповідальністю “Торгово-промислова компанія “Н.З.Техно”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-09-000768-a

За посиланням – укладений договір. 

370 000

Апарат ШВЛ

Товариство з обмеженою відповідальністю “Віталайф”

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-23-000477-b

За посиланням – укладений договір.

299 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-09-000594-a

мобільна рентген система

Товариство з обмеженою відповідальністю “МЕД ЕКСІМ”

За посиланням – укладений договір. 

281 500

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-17-006442-b

Костюми захисні, халати, бахіли

Товариство з обмеженою відповідальністю “ПРОГРЕС_П”

За посиланням – укладений договір.

Комунальне некомерційне підприємство “Тростянецька міська лікарня” Тростянецької міської ради

515 998,94

Апарат штучної вентиляції легенів загального призначення для інтенсивної терапії

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-30-001443-a

ТОВ”ГРІНЕР”

За посиланням – укладений договір.

384 000

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-20-002617-b

Апарат ШВЛ Блізар

Товариство з обмеженою відповідальністю “ВІТАЛАЙФ”

За посиланням – укладений договір.

В подальшому закупівлю було скасовано (посилання)

Комунальне некомерційне підприємство «ШОСТКИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» Шосткинської міської ради

484 996

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-09-003608-b

Апарат для штучної вентиляції легень SV 300

ТОВ “ЗДРАВО”За посиланням – укладений договір.
І наприкінці – кілька закупівель, що вирізняються посеред інших.

Ми зараз не будемо говорити про причини, які спонукали замовників віднести їх саме до закупівель COVID-19.

Просто констатація факту. 

Виконавчий комітет Сумської міської ради придбав у Комунального підприємства “Інфосервіс” тієї ж таки Сумської міської ради послуги з онлайн трансляція заходів Великоднього богослужіння на суму 49335 грн

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-17-000133-c

КП Кролевецьводоканал закуповує у ДП”БУДМОНТАЖ” “КПА” 88 м сталевих труби та фланці на загальну суму 106972,13 грн 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-23-000594-b

Управління житлово-комунального господарства Роменської міської ради сплачує  31614,96 грн Роменському міськрайонному відділу ДУ “Сумський ОЛЦ МОЗ України” за аналіз води та дезінфекцію колодязів громадського користування 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-06-002304-a

Відділ освіти Краснопільської селищної ради придбає у ТОВ “ЛІВАЙН ТОРГ” 630 л бензину А-92 на 12915 грн 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-21-001386-b

ТОВ Сумитеплоенерго здіснює підписку  на електронний ресурс для керівників та бухгалтерів у  ТОВ “Ютека” на 2 999 грн 

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-15-001184-b

Дане дослідження не є журналістським розслідуванням, за його результатами не роблять висновки про правильність здійснення певних закупівель, не порівнюється вартість предметів закупівлі. Його мета – систематизація та висвітлення інформації для долучення зацікавлених до подальшого її використання.

Максим Корнієнко, регіональний координатор USAID_ВзаємоДія
в Сумській області 

                                                                                   


Лишити коментар